sâmbătă, 1 martie 2014

Primăvara începe cu ...


     Sau mai bine zis ar trebui să înceapă cu soare, copaci înfloriţi şi zile călduroase. Încă mai aşteptăm aceste lucruri care se pare că întârzie să apară. Să vină mai repede că ni s-a urât de atâta frig şi cer noros.
În schimb, pot spune că pentru noi femeile primăvara a început deja cu flori, foarte multe flori primite, şi binevenite acum la început de martie. E un sentiment frumos atunci când primim astfel de daruri, mai ales că acestea sunt de sezon: ghiocei frumoşi şi firavi, lalele sau zambille frumos mirositoare.
Am intrat în luna lui mărţişor, luna în care orice femeie, fie ea mamă, bunică, soră, prietenă, colegă, se bucură şi se simte specială pentru că primeşte cadouri și mărţişoare.
Sarcina de a oferi ceva frumos cade mai mult asupra domnilor care deja au început să alerge de colo colo cu braţele pline de flori pe care le dăruiesc cu drag şi cu un zâmbet pe buze. Şi mai frumos este când domni pe care abia îi cunoşti sau pe care nu îi cunoşti deloc, te opresc pe stradă sau vin la birou şi îţi oferă flori, chiar şi când te aştepţi mai puţin. Îţi fac ziua mai frumoasă. E ca şi cum îţi aduc bucăţi de primăvară, chiar dacă vremea de afară nu este una frumoasă.

Cu această ocazie, profit să transmit tuturor fetelor, femeilor, mămicilor de pretutindeni, toate gândurile bune. Dragelor, vă doresc o primăvară frumoasă, plină de zâmbete şi bucurii. Să primiţi multe flori frumoase şi nu uitaţi să dăruiţi la rândul vostru. Pentru că este minunat când vezi pe cineva zâmbind şi să ştii că tu poţi fi motivul.

Abia aştept să iasă din nou soarele, să văd copacii înfloriţi, parcurile pline de flori care mai de care mai colorate, şi de oameni ieşiţi la plimbare.

Aşa că, dragă primăvară, grăbeşte-te ! Te așteptăm :).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Blue Jasmine Template by Totul despre Blogger