marți, 12 noiembrie 2013

Femeile sunt creaturi menite să fie iubite, nu înţelese. (Oscar Wilde)


     Noi femeile suntem fiinţe fragile şi sensibile, dar ne arătăm din când în când şi latura puternică. Ne place să fim răsfăţate, apreciate, iubite, să primim complimente, cadouri şi flori. Ne arătăm puternice chiar şi atunci când nu suntem, iar când vine vorba de dragoste, iubim intens şi uneori ajungem să suferim din cauza asta; depinde mult de noi, dar şi de bărbatul care ne este alături. 
 Persoanele de sex masculin ne descriu în moduri diferite: că suntem materialiste, că nu iubim sau că plângem prea mult, însă nici ei nu sunt mai presus. Sufletul unei femei este precum o carte care nu poate oricine să o citească. Un bărbat trebuie să demonstreze multe ca să ajungă acolo.
 Suntem înnebunite după cumpărături şi ne face plăcere atunci când ne cumpărăm haine, pantofi sau genţi, iar toate acestea parcă nu ne ajung niciodată şi mereu ne plângem că nu ştim cu ce să ne îmbrăcăm, când şifonierul nostru mai e puţin şi dă pe afară. 
 Căutăm afecţiune (nu degeaba se spune că semănăm cu pisicile) şi nu ne place să fim singure. Poate de aceea multe doamne şi domnişoare care locuiesc singure îşi iau diferite animale de companie, pentru că e frumos acel sentiment când ştii că te aşteaptă un suflet acasă, care se bucură de fiecare dată când intri pe uşă.
 Nu concepem viaţa fără prietene. Mai bine zis cele mai bune prietene. Ne place să trăim înconjurate de persoanele importante pentru noi. Împărţim de la secrete, sfaturi, bârfe, la haine, accesorii, chiar şi prăjiturile, pizza sau îngheţata pe care le mâncăm atunci când ieşim în oraş. Tocmai pentru că ne sunt dragi aceste persoane şi suntem de nedespărţit. Sunt acele prietene la care rămânem să dormim peste noapte după o petrecere în pijamale sau doar ca să schimbăm vorbe şi poveşti. 
 Nici când e vorba de mers la toaletă (într-un pub, club sau restaurant) femeile sunt nedespărţite şi trezesc semne de întrebare printre bărbaţi: De ce merg femeile câte 2 sau 3 la baie? Este un mister pentru domni. Dar orice toaletă are o oglindă şi nouă ne place şă ne privim în ea, să ne retuşăm machiajul, să ne aranjăm părul sau să aplicăm rujul sau gloss-ul pe buze. Pentru că ne place să fim frumoase şi asta ne face să ne simţim bine. 

 Bărbaţii nu ne înţeleg, dar aşa suntem noi :). 
Şi vrem să fim iubite. Cu cât mai mult, cu atât mai bine.

1 comentarii:

Anonim spunea...

NU E RAU,ASA CUM,NU E NICI BINE,DAR,,,,,EU CRED CA FEMEILE,NU VOR,SA FIE INTELESE,SI AU O ATITUDINE FALSA,CA SENZATIE,PT.CEL MAI MULT PROCENTAJ,ADICA,TRECE DE 90%,SI,DE PARCA NU AR FI SUFICIENT," CULMEA" SE INCURAJEAZA UNA PE ALTA,LA MOD INCURABIL SI FALS,EVIDENT,SPRE O VIATA FALSA,UNEORI FARA SCRUPULE,FARA A TINE SEAMA,CA UNELE,CEL PUTIN NU AU IDEE,UNDE SE INCEPE,SI UNDE SE TERMINA ALFABETUL,ASA CA,AR MAI FI,DAR,,EU CRED CONVINS,DA MAJORITATEA FEMEILOR,FAC LUCRURILE FORTAT,AVIND SINGE AGITAT DIN NASTERE,DIN NEFERICIRE,ASA CA,DE ACEEA,MAI APOI ,VEDEM PRIN " AJUTORUL" ACESTORA,FAMILII DESTRAMATE,SAU COPII NEFERICITI,SAU,SA-N CHEI FRUMOS,AFIRM SIGUR,CA E NEVOIE DE ATENTIE MAXIMA,CHIAR DACA RISTI SA RAMAI SINGUR CA BARBAT,ATUNCI CIND VREI SA-TI INTEMEIEZI O FAMILIE,SA NU MAI ZIC,DE ATITEA CAZURI,IN CARE ,"SCUMPELE DOMNISOARE",MAI APOI FEMEI,AU TENDINTA DE A-TI PROUECTA COPILUL ALTUIA,IN CAZURI DIN CELE MAI MULTE REALE,SAU,CE SA MAI ZIC???EVIDENT,TREBUIEEC,( MAI PROFUND),IUBITE,DAR UNEORI LA EXTREMA,DEOARECE,ACEST IUBIT,ELE IL DORESC IN STIL DUR,PENTRU 95%,SI,,CLAR,CA:PESTE 90% DINTRE FEMEI,DECI,,NU LE POTI INTELEGE,PE BIETELE FEMEI,ASA CA,,TRAIASCA MOMENTUL,SI,CAM ATIT,DAR SI ,CA ASA VOR ELE...BAFTA!

Trimiteți un comentariu

 

Blue Jasmine Template by Totul despre Blogger