duminică, 1 septembrie 2013

Goodbye summer

Am petrecut, ca in fiecare an, 3 luni minunate, 3 luni calduroase si pline de momente care nu pot fi uitate usor. In tot acest timp am uitat de studii, proiecte si m-am focusat pe relaxare, timp pentru mine si clipe alaturi de persoane pe care nu am ocazia sa le vad prea des.
Acest post este despre vara, poate cel mai frumos anotimp si cel mai asteptat. Este singura perioada in care avem parte de tot ceea ce ne place: piele bronzata, mare, nisip fierbinte sub picioare, rasarituri si apusuri pe plaja, distractii in aer liber, gratare, piscine, seri cu prietenii la povesti, imbracaminte in culori vii, terase pline, inghetata, zile lungi, amintiri de vara trecuta, revederi cu persoane dragi si lista poate continua.
Este perioada vacantelor si concediilor in care fiecare se straduieste sa le petreaca cum nu se poate mai bine si mai relaxant.
Fiecare vara are farmecul ei, are o poveste si multe amintiri frumoase. Petrecem timp cu persoane care sunt plecate in strainatate si pe care nu le vedem decat in aceasta perioada. Pacat ca astfel de momente trec repede si nu ne vom mai intalni cu ele decat vara viitoare, asa ca ne bucuram din plin de compania acestor persoane pentru ca de fiecare data timpul petrecut cu ele trece atat de repede incat nu ne dam seama.
Suntem la inceput de septembrie, dar se pare ca vara nu vrea sa plece prea usor, soarele inca mai tine cu noi - sper eu pentru o perioada mai lunga :) -.
Acum ne intoarcem la vechile activitati, fie ca muncim, fie ca suntem studenti. Ne-am incarcat bateriile pentru ce ne asteapta si ramanem cu gandul la vara. Nici nu a trecut bine si deja ne gandim sa vina mai repede. Si o sa vina. Trebuie doar sa avem rabdare.0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Blue Jasmine Template by Totul despre Blogger