luni, 16 septembrie 2013

Din suflet, pentru suflet

      Bună dimineaţa frumoaso! Astăzi este o zi importantă, o zi în care tu meriţi tot ce este mai bun. Este ziua ta şi voi face tot posibilul să o petreci cum nu se poate mai bine.
Ştiu că adori lucrurile simple, aşa că ţi-am luat flori, preferatele tale. Am ales un buchet de trandafiri pentru că ştiu că îţi aduc zâmbetul pe buze şi că îi păstrezi mult timp chiar şi după ce se usucă.
Bineînţeles, că nu am uitat de bomboanele de ciocolată, după care eşti topită şi pe care nu le refuzi niciodată.
Şi asta nu e tot pentru că ştiu că meriţi mai mult. Aşa că, pe lângă flori şi bomboane, îţi ofer şi perechea de pantofi pe care i-ai văzut acum puţin timp şi care ţi-au rămas în minte. Spuneai că o să-i cumperi la următorul salariu, dar nu m-am putut abţine pentru că ştiu cât de mult îţi plac şi cât de bine îţi vin. Şi parcă totuşi lipseşte ceva. Da, este vorba de geanta aceea pe care ai văzut-o în vitrina magazinului preferat din mall. Se asortează perfect cu pantofii şi bineînţeles, cu rochia pe care deja ai primit-o cadou de la sora ta.
Vreau să te simţi minunat în această zi şi nu numai, pentru că meriţi tot ce e mai bun.
Şi nu mă opresc aici. Am adunat toţi prietenii, toate persoanele la care ţii foarte mult, să petreceţi împreună pentru că ştiu cât de mult îţi place compania lor.
Poate te întrebi de ce atât de multe lucruri într-o zi şi de ce? Pentru că eşti o persoană minunată, care sare mereu în ajutorul celorlalţi şi care nu doreşte nimic în schimb decât un simplu "Mulţumesc!" şi un zâmbet. 
Ştiu, deja te-au surpins toate acestea şi poate te intrebi cine este persoana din spatele acestor rânduri? Îmi pare rău că nu îţi pot spune mai multe. Îţi spun doar că meriţi toate acestea şi sper că ţi-am făcut ziua mai mult decât frumoasă.
Şi te rog să nu uiţi să zâmbeşti mereu pentru că îţi stă cel mai bine atunci când radiezi de fericire.
Da, exact cum o faci acum. Eşti minunată!
La Mulţi Ani !

                                                                                                             Cu drag,
                                                                                                                             M.
0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Blue Jasmine Template by Totul despre Blogger