joi, 9 mai 2013

Până nu pierzi ceva, nu știi ce ai avut...

Credea că are totul. Credea că a găsit în el omul perfect, cel care îi va fi mereu alături.
La început totul era frumos. Părea o relație în care curge lapte și miere. Exista încredere, respect, sentimente reciproce. Au fost și mici certuri, gelozii, dar au fost trecătoare.
A fost de ajuns ca el să se schimbe și firul relației a început încet, încet să se slăbească până s-a rupt...
Se spune că relațiile la distanță pot dura, că sentimentele se pot menține, ba chiar intensifica, însă nu e valabil în toate cazurile. Așa s-a întâmplat și cu relația lor. Totul s-a răcit dintr-odată. Telefonul nu mai sună, nu mai există zâmbete sau cuvinte precum "mi-e dor de tine!" sau "te iubesc!".
Încrederea, răbdarea, respectul și dragostea de altădată s-au transformat acum în secrete, lacrimi și indiferență. Și totul din cauza lui...
A preferat să lase în urmă tot... pentru alta. Și acum vrea să încline balanța în mod egal, să păstreze ambele părți. Și așa ceva nu se acceptă!
Acum îi pare rău, ar vrea să dea timpul înapoi, dar nu se mai poate. Acum poate stă în camera lui, singur și se gândește la cât a greșit. Poate privește fotografii cu ei și realizează ce a pierdut, poate că vrea să trimită un mesaj, dar renunță pentru că s-ar putea să nu primească niciun răspuns. Poate regretă, dar nu vrea să arate nimănui și nici ei. Poate că îi pare rău de multe, dar știe că acum nu se mai poate face nimic, că întradevăr a pierdut-o și că tot ce i-a mai rămas acum sunt amintiri cu ce a fost odată...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Blue Jasmine Template by Totul despre Blogger