vineri, 12 aprilie 2013

Gânduri la cafea
   Fiecare zi este altfel, nu știi sigur cum va decurge, poate va fi o zi bună sau poate va fi una proastă, nu ai o certitudine...
   Eu încep ziua cu o cafea bună. Nu pot rezista fără această licoare. E "drogul" meu zilnic. Așa îmi încep fiecare dimineață, în fiecare zi: mai întâi savurez cafeaua, mă bucur de aroma ei  și după mai stăm de vorbă ;)). 
E momentul meu, e ca o întâlnire cu o ceașcă de cafea și gândurile mele. Mă gândesc la multe, aș schimba multe dacă s-ar putea...
Mă gândesc la ai mei care sunt acasă și pe care îi văd rar. Mă gândesc la ziua ce urmează, la tot ce e frumos la momente minunate, parcă se desfășoară ca niște imagini în fața ochilor mei.
În același timp vreau schimbări sau măcar să vad îmbunătățiri în multe. Vreau ca oamenii să se schimbe să nu mai văd atâta prostie nepăsare, atâta indiferență și atâtea nenorociri... atâta tristețe.
Prea puțină corecttudine în jur, prea puțină fericire. Viața e întradevăr frumoasă, dar nu pentru toți...
Nu mi s-a urcat rău cofeina la cap, cum ar zice mulți. Așa văd eu lucrurile.
Momentul în care savurez cafeaua, pot spune că mă rupe puțin de realitate. Este primul moment al zilei de care mă bucur și care mă face să reflectez la multe.

Vă doresc o dimineață și o zi minunată!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Blue Jasmine Template by Totul despre Blogger