sâmbătă, 27 aprilie 2013

De jos poți să te ridici, să renaști, să crești...!

Totul poate renaște. Trebuie doar puțină implicare și un strop de efort.
Pot renaște sentimente apuse demult, iubiri pierdute de-a lungul timpului, prietenii strânse care au sfârșit din cine știe ce motive.
Orice relație, fie ea bazată pe prietenie sau pe dragoste, presupune încredere și sentimente împărtășite în mod egal. Chiar dacă se sfârșesc, astfel de relații nu pot fi uitate cu ușurință. Rămân amintiri, fie ele obiecte, fotografii, rămân sentimente chiar dacă părțile implicate nu recunosc.
Este ca și cum am vorbi de pasărea Phoenix, care renaște din propria-i cenușă. Exact asta vreau să spun, că din ceva neînsemnat, uitat (așa cum l-ar considera unii), oricât de mic ar fi, poate renaște ceva mult mai bun sau ceva nou, refăcut.
Focul de altădată poate fi reaprins. Este nevoie de o mică scânteie, o mică sclipire, un mic impuls pentru ca totul să fie ca la început, să revină la normal sau să se schimbe în ceva mult mai bun.
Este bine să ai și eșecuri în viață, nu doar pe plan sentimental, pentru că sunt imbolduri spre a te schimba, spre a te ridica de jos.
Învață să te schimbi, să renaști chiar dacă viața sau chiar și anumiți oameni îți pun bețe în roate și vor să te tragă în jos. Învață să te ridici ! :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Blue Jasmine Template by Totul despre Blogger