duminică, 24 martie 2013

Eu cu mine (I am a dreamer)

Sunt o fire sensibilă. Ce-i drept, uneori e un dezavantaj acest lucru pentru că de multe ori mă implic mai mult decât trebuie și mă cam ard. Dar învăț din astfel de experiențe și trec peste.
Sunt genul de persoană căreia îi place să fie înconjurată de prieteni și familie, dar recunosc, am momente când vreau să fiu doar eu cu mine, să am colțișorul meu unde să pot medita și visa la ce îmi place, în liniște, fără ca cineva să mă deranjeze. Partenerii mei în astfel de momente sunt o carte sau un film bun și o cană de ceai sau ciocolată caldă. O spun sincer, îmi place să visez cu ochii deschiși, să mă văd pe o plajă undeva departe sau într-o încăpere undeva la munte în fața unui șemineu. Mă ajută să uit de multe lucruri...
De mică am o pasiune (să-i spun așa) pentru cai. În momentele mele de relaxare, îmi imaginez pur și simplu că sunt călare, pe o plajă la apus de soare sau alergând liberă pe câmpii verzi fără ca cineva să mă bată la cap sau să intervină. Mi se par niște creaturi minunate caii. Îmi doresc enorm să iau lecții de echitație, de altfel lucrul acesta se află deja pe wishlist-ul meu, pe lângă altele.
Îmi priesc astfel de momente, când sunt numai eu, când e vorba doar despre mine. Uneori e bine să ai visuri. Îți fac viața mai frumoasă și nu se știe niciodată, poate într-o zi ți se îndeplinesc :).0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Blue Jasmine Template by Totul despre Blogger