joi, 21 martie 2013

Călător prin viață

Acum 24 de ani mi-am început călătoria prin viață. La început nu știam ce mă va aștepta pe parcursul acestui drum. Am cunoscut întâi iubirea și grija familiei. A urmat perioada inocenței, copilăria, acele momente de neuitat, fără griji și probleme, fără supărări...
Am început să adaug ușor în bagajul meu toate aceste momente frumoase. Treptat am crescut și am cunoscut alți oameni cu care am legat prietenii și relații strânse, oameni care mi-au fost și încă îmi sunt alături și a căror prietenie și grijă își au locul lor în bagajul sufletului meu.
Au fost și momente în drumul meu, în care a trebuit să renunț la câte ceva pentru că îmi era greu să merg mai departe, chiar am înlocuit anumite lucruri sau le-am repus la locul lor pentru a nu-mi afecta călătoria.
Oriunde merg, oriunde sunt, mereu am bagajul cu mine. În spațiu lui mic și-au găsit și păstrat locul familia, prietenii și toate momentele frumoase. Am preferat să las tot ce e rău în afară, în urmă, tocmai pentru a-mi fi bine și pentru a-mi continua drumul în viață pentru că mai am de mers până ce ajung la destinație. Iar pe parcurs, cu siguranță voi mai adăuga câte ceva semnificativ în micul meu bagaj pentru că așa voi păstra amintiri frumoase și de neuitat, după ce călătoria mea va lua sfârșit, pentru că le port în suflet... și pot spune că m-au făcut persoana ce sunt acum.


2 comentarii:

Anonim spunea...

Foarte frumos ! Te iubesc si imi e foarte dor de tine ! :*

Gia Alice spunea...

si eu :*. iti multumesc! :*

Trimiteți un comentariu

 

Blue Jasmine Template by Totul despre Blogger