joi, 28 martie 2013

Alb și Negru

Sunt momente în care te urăsc și nu vreau să te văd, dar nu pot face asta, pur și simplu nu pot! Sunt momente când nu ți-aș da drumul din brațe, când aș vorbi cu tine ore întregi pe diferite subiecte, doar din plăcerea de a fi împreună, de a te ști lângă mine...
Tu mă ajuți să zâmbesc chiar și în momentele în care nici nu mi-ar sta gândul să o fac, dar mă faci să și plâng uneori, dar tot tu ești cel care mă consolează. Tu mă cunoști cel mai bine.
Tu îmi inspiri încredere, știi cum să îmi dai sfaturi când am nevoie și îmi dai motive să fiu fericită. Nu suntem perfecți, suntem mai degrabă asemeni unor poli opuși, ceea ce nu e deloc rău pentru că ne atragem în continuu. Chiar dacă ar fi să te caut vreodată și să nu te găsesc, nu îmi fac griji pentru că tot tu ești cel care mă va găsi.
Se spune că iubirea e suficientă în cuplu, dar oare așa este? Eu zic că sunt necesare și alte "ingrediente" care să facă rețeta perfectă pentru două suflete care se iubesc. Poate că o jumătate vede în alb totul, poate cealaltă vede în negru sau în alte culori, depinde de fiecare.
În orice relație nu este numai lapte și miere, ci trebuie să fie și puțină sare și piper. Practic fără acestea din urmă totul ar fi o normalitate, ceva obișnuit, nu ar fi ceva ieșit din comun și nu ar exista nici acele scântei care să aprindă și mai mult dragostea.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Blue Jasmine Template by Totul despre Blogger